Helis More iletişim!
Helis Yapı tarafından hayata geçirilen Helis More projesi iletişim bilgileri belli oldu.

Ticari alanları ve kat malikleri için özel olarak inşaa edilen 200 metrekarelik parti ve kokteyl alanı, 150 kişilik sinema düzeninde seminer salonu bulunan Helis More projesinde tüm teknolojik altyapıya sahip, ses yalıtım sistemi mevcut olan 3 adet toplantı odası da yer alıyor.  31 katta oluşan Helis More projesinde 231 konut, 52 ofis, 6 mağaza bulunuyor. Helis More projesinin 25 katınde konutlar yer alırken, 3 katı ofis, 2 katı mağaza,1 katı sosyal tesislere ayrılıyor. 18.500 metrekare konut alanı, 7400 metrekare ofis alanı, 5200 metrekare mağaza alanı, 2500 metrekare sosyal tesisler, 1500 metrekare depo alanı bulunan Helis More projesinde 15.000 metrekare otopark alanı da yer alıyor. 

Kartal'da hayata geçirilen Helis More projesi dükkânları, kafeleri, ofisleri, konutları, kreş, konferans-toplantı salonları, fuaye, eğlence spor-sosyal-kültürel alanları ile başlı başına içinde yaşayanlara bir mahalle altyapısını sunuyor. Helis More projesinin 5. katında 3/1'i açıkta olan benzerlerinden farklı ve 12 ay ayni sıcaklıkta hizmet veren yüzme havuzu ve havuz başı barı, Osmanlı hamamı, 4 adet otel odası ve GYM salonu yer alıyor. 

Helis More fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Helis More nerede? Tıklayınız.

Helis More'da ödeme seçenekleri? Tıklayınız.

Helis More iletişim!
Adres: Yeşilbağlar Mahallesi Selvili Sokak No:2 Beyaz Ofis A Blok Pendik/Kartal
Telefon: 0216 306 60 70
Web: www.helismore.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181