Helis More projesi'nin yüzde 73'ü satıldı!

Projebeyaz, grup şirketlerinden Helis Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının Türkiye tanıtımı 4-8 Kasım arasında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda gerçekleşti.

140 milyon lira büyüklüğündeki Helis More projesinde yer alan konutların Kuveyt'te gerçekleştirilen ilk tanıtımında yüzde 73'ünün yabancı yatırımcılar tarafından alındığını belirten Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, bunda projenin Adalar manzarasına sahip olmasının da etkisi olduğunu ifade etti. Helis More'un ofis-mağaza bölümü, 11 bin m³'lük Atrium'a sahip. Mimarisi sayesinde iç avluya kolaylıkla ulaşılabilecek şekilde tasarlanmış 3 katta toplam 52 adet ofis, 6 mağazadan oluşuyor. Helis More'un residence kısmında ise 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanı, 15 bin metrekarelik otoparkı, her ofis ve daire için ayrılan 7 m²'lik özel depolama alanı, misafirleri için özel tasarlanmış 5 yıldızlı otel konforunda 4 adet süit otel odaları yer alıyor. Kadıköy-Kartal arası metro ulaşımının yanı sıra Marmaray ve metrobüs aktarması ile Atatürk Havalimanı'na kadar ulaşılabilen proje, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik Marina, hızlı tren istasyonu ve Körfez geçiş köprüsüne olan komşuluk mesafesiyle de dikkat çekiyor.

Zaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181