Hill Kartal'da 48 ay sıfır faiz fırsatı!
Hill Kartal'da nisana özel kampanya kapsamında peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek. Kampanyalarla ev almayı kolaylaştırdıklarını belirten Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, "Biz de yüksek faiz ortamında konut almak isteyen ama bu talebini öteleyen alıcıları rahatlatmak için 48 ay sıfır faiz kampanyasını başlattık. Kampanyamızın etkili olacağına inanıyoruz" dedi. Projenin fiyat avantajının yanı sıra lokasyonuyla da tercihte öne çıktığını kaydeden Alma, "Projemiz Kartal E-5 karayoluna 2 dakika, Kartal Metro istasyonuna 2 dakika, Pendik Marina'ya 8 dakika ve S ab iha Gökçen Havaalanına da 12 dakika uzaklıkta" diye konuştu.

ODALAR BÜYÜYOR
Hill Kartal'da konut tipleri 77 metrekare ile 109 metrekare büyüklüğünde 2+1'lerden oluşuyor. Ancak isteğe göre konutlar 1+1 veya 3+1'e dönüştürülebiliyor. Birinci kattan itibaren konutların pencereleri adalar ve deniz manzarasına açılıyor. Fiyatlar 305 bin liradan başlıyor.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181