Hill Kartal Evleri'nde büyük indirim fırsatı!
Hürriyet Mahallesi, Çalıkuşu Caddesi Kartal'da Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat işbirliği ile hayata geçirilmekte olan Hill Kartal projesi Kadıköy-Kartal Metrosu, Yakacık İstasyonu’na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Manzarası ve konumu ile dikkat çeken Hill Kartal projesinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika ve İDO Pendik-Yalova İskelesi’ne ise 5 dakikada ulaşım sağlanabiliyor.

Adalar ve Aydos Ormanı manzaralı konutların yer aldığı ve ilk kattan itibaren deniz manzaralı konutlarda oluşan Hill Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daireler isteğe göre 3+1 ve 3+1 ara kat dublekse dönüştürülebiliyor. Hill Kartal projesinde dairelerin yanı sıra teras havuzları ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve ara katlarda spor alanları, panoramik asansör ve her türlü ihtiyaca uygun spor sahaları da bulunuyor.

Hill Kartal Fiyat ve Ödeme Seçenekleri
Lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan Hill Kartal projesinde daire fiyatları 287 bin liradan başlamakta olup banka kredisiz firma bünyesinde de ödeme yapılabiliyor. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181