İmga Group Kurtköy'deki yeni projesi için Era ile anlaştı!
İstanbul’un hızlı gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen İmga Group projesinin satışları için imzaların atıldığını açıklayan Era Sapphire Gayrimenkul Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven; ”Bu projenin satışlarını üstlenmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Kurtköy’ün en değerli lokasyonunda yükselen projenin,bölgenin sembol projeleri arasında yer alacağını öngörüyoruz. Bu projeden, konut ve ticari alanları satın alan veya kiralayanların kısa vadede yüksek kazanç sağlayacaklarını söylemek istiyorum. Ekipçe, böyle prestijli bir projenin satışlarını yapacağımız için hem heyecanlı hem de gururluyuz” dedi.

Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, İMGA Group ‘a ait olan arsada, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı otel ve apart oteli bünyesinde bulundurmaktadır. Kurtköy’ün Osmanlı Bulvarı’ında, 225 metrelik cephesi ile en geniş cepheli proje özelliğini taşıyan bu proje,4 Bodrum katı olan,3 katı teknoloji çarşısı ve 6 katı konseptine uygun ofis ve konuttan oluşmaktadır. 15 dönüm üzerinde konumlandırılan, 80.000 metrekarelik inşaat alanına sahip proje,Sabiha Gökçen Havalimanı’nın hemen yanında,İleri Teknoloji Parkı Projesi’ne (TEKNOPARK) 800metre mesafededir.

İmgaGroup Kurtköy projesinde, Nisan 2016’da ön talep toplanmaya başlayacak.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181