İstanbul konut projeleri Anadolu Yakası!
İstanbul konut projeleri Anadolu Yakası listesini sizler için derledik. İstanbul'un gözde ilçelerinin yer aldığı anadolu yakası konut projeleri 2018 kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Yeni konut projeleri ve konut satışları ile Avrupa yakasıyla yarışan Anadolu yakası yatırımcıdan da ilgi görüyor. Anadolu Yakası konut projeleri 2018 fiyatları projeden projeye farklılık gösteriyor.

Yeni Konut Fiyat Endeksi, Ağustos ayında bir önceki aya göre, İstanbul Asya Yakası’nda yer alan markalı konut projelerinde %0.58 oranında; İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan markalı konut projelerinde %0.33 oranında artmıştır. Endeksin başlangıç dönemine göre ise İstanbul Asya Yakası’ndaki projeler Avrupa Yakası’na kıyasla 10.70 puan fazla artış gösterdi.

İşte İstanbul konut projeleri Anadolu Yakası listesi;

Emlak Konut Anadolu Yakası konut projeleri için tıklayınız.
Kiptaş Anadolu Yakası konut projeleri için tıklayınız.

​The Finance Residence Ağaoğlu
283 bin 270 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan The Finance Residence Ağaoğlu projesi 319 konuttan oluşacak. İFM'nin tek konut projesi ve satılabilir alanı olan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alacak. The Finance Residence Ağaoğlu fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çamlıyaka Konakları
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları projesinde daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 66 adet konutun tasarlandığı projede 3 katlı 11 blok yükselecek. Çamlıyaka Konakları fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Mesa Orman
Beykoz konut projeleri arasında yer alacak olan Mesa Mesken tarafından hayata geçirilecek olan Mesa Orman projesinde 6 blok inşa edilecek. 81 adet dairenin tasarlandığı projede 3 blok 6 katlı ve diğer 3 blokta 2 katlı olarak yükselecek Mesa Orman projesi fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Nef Nakkaştepe
Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe projesi İstanbul Üsküdar'da yükselecek. Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Nef Nakkaştepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Zin D Zer
7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Zin D Zer projesi 157 adet rezidans daireden oluşuyor. Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan Zin D Zer projesinde fitness merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, masa tenisi, bilardo, dart alanları ve kapalı otopark yer alıyor. Zin D Zer daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lokum Manzara projesi
Tüm dairelerinin 3+1 seçeneği ile tasarlandığı Lokum Manzara projesinde dairelerin büyüklükleri ise 154 metrekare olarak planlanıyor. Anadolu Yakası konut projelerinde biri olan projede 2 blok yükseliyor. Lokum Manzara projesi örnek daire görselleri için tıklayınız.

Zer Tuzla Marina
Zer markasıyla konut projeleri üreten Ceylan İnşaat imzası taşıyacak Zer Tuzla Marina projesinde 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alan tasarlanıyor. Tuzla konut projeleri arasında bulunan Zer Tuzla Marina projesinin dairelerinde deniz manzarası yer alacak. Zer Tuzla Marina nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

İstanbul konut projeleri Anadolu Yakası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181