İstanbul konut projeleri Kartal!
İstanbul konut projeleri Kartal listesini sizler için derledik. İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Kartal'da yeni başlayan konut projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul konut projeleri Kartal listesi

Zer Kartal
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Zer Kartal projesinde 1+1 daireler 75 metrekare ve 80 metrekare, 2+1 daireler 117 metrekare ve 130 metrekare ve 3+1 daireler 155 metrekare olarak tasarlanıyor. Zer Kartal projesinin sosyal alanlarında; kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini sinema salonu, basketbol sahası, yürüyüş alanları, fitness center, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu ve Türk hamamı yer alıyor. Zer Kartal teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Kartal Wings
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire seçeneklerinin tasarlandığı hayata geçirilen Kartal Wings projesinde 278 adet konut yer alıyor. Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul ortaklığında Kartal Wings projesinde açık, kapalı ve çocuk havuzu, 2 sauna ve 2 fin hamamı, kafe, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş alanları, güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor. Kartal Wings teslim tarihi ve fiyatları tıklayınız.

Bumerang Kartal
AE Mimarlık tarafından tasarlanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. ​Özkartallar imzası ile inşa edilen projede 2+1'ler brüt 112 metrekare, net 67 metrekare ve 3+1'ler ise brüt 150 metrekare, net 89 metrekare olarak tasarlanıyor. 190 adet rezidans ve home ofisin yer aldığı projede 14 adet ticari ünite bulunuyor. Bumerang Kartal fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Yücel Park Kartal
17 ticari alanın da yer aldığı projede açık havuz, çocuklar için özel kreş, açık hava oyun alanları, açık kapalı spor alanları, açık hava koşu parkuru, basketbol sahası, sauna ve buhar odası bulunuyor. Teknik Yapı imzasıyla inşa edilen Teknik Yapı Kartal projesi Yücel Park Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile tasarlanmış 825 adet daire yer alıyor. Yücel Park teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Şehr-i Deniz Kartal
176 konut ve 4 villadan oluşan projede dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ila 176 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 2 farklı tip 1+1, 4 farklı tip 2+1 ve 2 farklı tipte 3+1 dairenin yer aldığı projede villalar ikiz villa konseptinde planlanıyor. Fitness merkezi, sauna, hamam ve peyzaj alanları gibi sosyal alanların yer aldığı projede ayrıca araçlar için kapalı otopark imkanı bulunuyor. Şehr-i Deniz Kartal teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul konut projeleri Kartal listesini sizler için derledik. Kartal yeni projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181