İstanbul Kurtköy yeni projeler!
Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul Kurtköy yeni projeler listesini sizler için derledik.

İnşaatı devam eden ya da inşaatı tamamlanmış Kurtköy konut projelerinin satışları sürüyor. Pendik ilçesine bağlı olan Kurtköy'de inşa edilen projeler hızla yükselmeye devam ediyor.

İşte İstanbul Kurtköy yeni projeler

Major Kurtköy projesi
Lokasyonu ile dikkat çeken Major Kurtköy projesinde açık havuz ve güneşlenme alanları, kafetarya, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kapalı havuz, fitness center, sauna ve yürüyüş yolları bulunuyor. 16 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Major Kurtköy projesi Ana Yapı imzası ile 224 konuttan oluşuyor. Major Kurtköy projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Portekiz Kurtköy
Daire büyüklüklerinin 131 metrekare ile 164 metrekare arasında değişim gösterdiği Portekiz Kurtköy projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Portekiz Kurtköy daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Dnz Kurtköy
21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ​Dnz Kurtköy projesinde 500 metre yürüyüş ringi, kapalı otopark, bayanlara ve baylara ayrı ayrı olmak üzere kapalı yüzme havuzu-sauna- fitness- pilates, 2-6 yaş ve 7-12 yaş arası çocuklar için ayrı ayrı açık oyun parkları, basketbol sahası, kapalı sosyal tesis ve kafeterya, kapalı çocuk oyun alanı, çok amaçlı salon, cep sineması ve etüt odası bulunuyor. Dnz Kurtköy teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

360 Kurtköy
Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı tarafından hayat geçirilen 360 Kurtköy projesi 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 540 dairesi bulunan 360 Kurtköy projesinin, 2,5+1 bahçe katı, 2,5+1 normal kat, 3,5+1 bahçe katı, 3,5+1 normal kat, 4,5+1 bahçe katı, 4,5+1 normal kat ve 5,5+1 bahçe katı, 5,5+1 normal kat olmak üzere toplam 8 daire tipi bulunuyor. 360 Kurtköy daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

White House İstanbul projesi
Hane Konut imzası ile 27 bin 294 metekare inşaat alanına sahip olan White House İstanbul projesi 5 blok olarak tasarlanacak. 8 bin 878 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan White House İstanbul projesi 28 adet ticari ünitenin bulunacak. White House İstanbul projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Panorama Hill Kurtköy
Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile yükselen Panorama Hill Kurtköy projesi 84 daire ve 7 villa olarak inşa ediliyor. 7 bloktan oluşan Panorama Hill Kurtköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy nerede? Tıklayınız.

İstanbul Kurtköy yeni projeler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181