İstanbul Maltepe inşaat projeleri!
İstanbul Maltepe inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul Maltepe yeni konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Maltepe konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Maltepe inşaat projeleri listesi

Nouvel Maltepe
1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 dairelerin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 60 ile 260 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 16 katlı 2 blok olarak tasarlanan Nouvel Maltepe projesi 5 bin 300 metrekare arsa üzerinde yer alıyor. 28 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ağaoğlu Omak İnşaat Maltepe projesinde 163 bağımsız bölüm bulunuyor. Nouvel Maltepe fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Mesa Gökada
İstanbul Maltepe'de 3 bloktan oluşan Mesa Gökada projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde ve farklı büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor. Özgün mimariye sahip olan Mesa Gökada Maltepe projesi 273 adet konuttan oluşuyor. Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Mesken Gökada projesinde ticari alanlar, kapalı havuz ve fitness gibi sosyal donatılar bulunuyor. Mesa Gökada projesi nerede? Tıklayınız.

​Arma Modern
2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Arma Modern projesinde dairelerin büyüklükleri 95 metrekare ila 105 metrekare arasında değişiyor. 1338 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Arma Modern projesi 32 daireden oluşuyor. 4 bin 155 metrekare inşaat alanına sahip olan Arma Modern projesi 8 katlı tek blok olrak tasarlanıyor. Arma Modern projesi teslim tarihi ve fiyatları için Tıklayınız.

​Marmarada Evleri Maltepe
Hemen teslim tapuların yer aldığı projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı otopark bulunuyor. 246 konuttan oluşan Marmarada Evleri Maltepe projesinde amfi tiyatro yer alıyor. 3 oda 1 salon daire tipine sahip olan proje 7 blok olarak inşa ediliyor. Marmarada Evleri fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Maltepe inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Maltepe konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181