İstanbul Sancaktepe konut projeleri!
İstanbul Sancaktepe konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul Sancaktepe yeni konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Sancaktepe konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte İstanbul Sancaktepe konut projeleri listesi

​Adres Koru Evleri
10 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 112 metrekare ila 146 metrekare arasında değişim gösteriyor. 9 adet bloktan oluşan Adres Koru Evleri projesinde 37 adet cadde mağazası yer alıyor. 2+1 ve 3+1 seçeneğinde dairelerin yer aldığı projede 2+1 daireler brüt 112, net 78 metrekare, 3+1 daireler brüt 146, net 101 metrekare büyüklüğe sahip. Adres Koru Evleri nerede? Tıklayınız

​Bizimtepe Aydos
13’er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet dairenin yer aldığı Bizimtepe Aydos ev seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 145 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede dairelerin büyüklükleri 88 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı proje 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Bizimtepe Aydos fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​İkinci Ev're
İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede 3 tip 2+1, 4 tip 3+1 ve tek tip 4+1 normal kat ve bahçeli daireler tasarlanıyor. 28 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen projede kapalı ve açık otopark, fitness, sauna, yürüyüş parkuru, çok amaçlı spor alanları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık hava pilates alanı bulunuyor. İkinci Ev're nerede? Tıklayınız.

Muhit Sancaktepe
​48 bin metrekare büyüklüğünde inşaat alanı üzerinde inşa edilen Muhit Sancaktepe 7 blokta 217 konuttan oluşuyor. 12 adet ticari alanın yer aldığı projede 68 ila 486 metrekare aralığında 32 farklı daire tipi yer alıyor. Sur Yapı güvencesi ile Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlanan projede konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Next Sancaktepe
3 ikiz bloğun yükseldiği projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. 105 adet konuttan oluşan projede daireler 105 metrekare ile 138 metrekare arası büyüklükte tasarlanıyor. 5 bin 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede Türk hamamı, sauna, fitness merkezi, masa tenisi, bilardo, basketbol sahası, kamelya, barbekü alanı, araç park hizmeti, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve çocuk oyun kulübü imkanı bulunuyor. Next Sancaktepe teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Sancaktepe konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Sancaktepe projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181