İstanbul Ümraniye inşaat projeleri!
İstanbul Ümraniye inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul Ümraniye konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Ümraniye konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Ümraniye inşaat projeleri listesi

Narlı Bahçe Evleri
322 adet daireden oluşacak olan projede yüzme havuzu, kamelya ve dinlenme alanları bulunacak. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Narlı Bahçe Evleri projesi ​45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Narlı Bahçe Evleri teslim tarihi ve fiyatları tıklayınız.

​Meydan Evleri
Arter İnşaat imzası ile toplam 116 daireden oluşan projede 1+1 daireler 44 metrekare 2+1 daireler 125 metrekare 3+1 daireler 148 metrekare 4+1 daireler ise 170 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 35 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen projede bir oda bir salon, iki oda bir salon, üç oda bir salon ve dört oda bir salon dubleks daireler yer alıyor. ​Meydan Evleri projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Avrupa Konutları Yamanevler
46 farklı daire tipinden oluşan projede yüzme havuzları, süs havuzları, koşu parkuru, çocuk oyun alanı, tenis kortu, mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan 1672 konut ve 38 ticari birim bulunuyor. Avrupa Konutları Yamanevler nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Alize Kapadokya
Daire büyüklüklerinin 57 metrekare ila 130 metrekare arasında değişim göstereceği proje 180 bağımsız bölümden oluşacak. 20 katlı tek blok olarak inşa edilecek Alize Kapadokya Ümraniye'de 1+0, 1+1, 2+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Rem Yapı imzasıyla yükselecek projede fitness merkezi açık ve kapalı otopark imkanı yer alacak. Alize Kapadokya Ümraniye nerede? Tıklayınız.

​Roya Nova Residence
32 katlı tek bloğun yükseldiği Roya Nova Residence projesi Ataşehir konut projeleri arasında yer alıyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Roya Nova Ataşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 49 metrekare ila 107 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Roya Nova fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Ümraniye inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Ümraniye konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181