İstanbul Üsküdar konut projeleri!
İstanbul Üsküdar konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Üsküdar'da konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Üsküdar konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte İstanbul Üsküdar konut projeleri listesi

Nevbahar Üsküdar
Kalyon İnşaat Üsküdar projesinde toplam 4 blokta 1+1'den 5+2'ye kadar daire seçenekleri tasarlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda Kalyon İnşaatın ilk yaşam projesi olacak olan Nevbahar Üsküdar projesinde fitness club, sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzundan oluşan sosyal kulüp tasarlanıyor. Nevbahar Üsküdar teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Şehr-i Sefa Konakları
Çamlıca tepesi manzarasına sahip olan projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu , Türk hamamı , kapalı otopark , bayanlara özel kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları , fitness salonu , çocuk oyun alanları, sauna ve mescit gibi imkanlar yer alıyor. 5 bin metrekare alan üzerinde yükselen Şehr-i Sefa Konakları Akyol Grup tarafından hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire tiplerinin planlandığı projede 80 konut bulunuyor. Şehr-i Sefa Konakları fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Nef Nakkaştepe
Katlanır ev konseptinde inşa edilecek olan Nef Nakkaştepe projesi az katlı mimariye sahip olacak. Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe projesinde sinema odası, müzik odası, PlayStation odası, toplantı odası, fitness odası, parti ve karake odası, şefin masası, gusto odası, basketbol, futbol, sanat odası, squash, eğlence odası, özel stüdyo, davet odası, gökyüzü gözlem evi, teras jakuzi, açık hava sinema, teras bahçesi ve çocuk oyun odası bulunacak. Nef Nakkaştepe teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Barbaros Konutları Üsküdar
1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer aldığı Barbaros Konutları Üsküdar projesinde 6 bloktan oluşuyor. Yatay mimari tasarıma sahip olan Barbaros Konutları Üsküdar projesinde geniş yeşil alanlar bulunuyor. Yeşil GYO imzası ile 4 katlı olarak tasarlanan Barbaros Konutları Üsküdar projesi özel tasarımı ile dikkat çekiyor. Barbaros Konutları Üsküdar teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Üsküdar konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Üsküdar inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181