İşte İstanbul Anadolu Yakasında ön talep toplayan projeler! Ağustos 2016
Yakın zamanda resmi satış süreçleri başlayacak olan pek çok projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. Ön talepte bulunanlar için satış öncesi indirimli fiyat avantajı sunan Anadolu Yakası konut projeleri şöyle:

Pendik Sahil Konakları
Evra Grup ve Has Kule imzası ile hayata geçirilen Pendik Sahil Konakları projesi ön talep topluyor. 7 bin metrekare arsa alanına sahip olan Pendik Sahil Konakları projesi 180 daireden oluşuyor. 3 blok olarak tasarlanan Pendik Sahil Konakları projesinde, boyutları 125 metrekare ve 193 metrekare arasında değişen 6 farklı daire tipi bulunuyor. 

Pendik Sahil Konakları ön talep formu için tıklayınız.

Farilya Asia
Ufuk Mesken İnşaat imzası ile hayata geçirilen Farilya Asia ön talep topluyor. 13 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Farilya Asia projesi rezidans ve ticari ünitelerden oluşuyor. 330 daire bulunan Farilya Asia projesi 3 blok olarak tasarlanıyor. Mağazaların bulunduğu meydan bölümünün giriş ve çıkış ayrı olan Farilya Asia projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 

Farilya Asia ön talep formu için tıklayınız.

Portre Sahil
Akbulut İnşaat - Arma Yapı - Özdemir İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Portre Sahil projesi ön talep topluyor. 142 daireden oluşacak Portre Sahil projesi 2 blok şeklinde alıcı ile buluşacak. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Portre Sahil projesinde daireler 60 ila 187 metrekare aralığında tasarlanıyor.

Portre Sahil ön talep formu için tıklayınız.

Daire Kartal
Kale Grubu tarafından hayata geçirilen Daire Kartal projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Kartal’da yer alan Daire Kartal projesinde geniş metrekarelere sahip ve balkonlu 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Daire Kartal sakinlerinin sosyalleşmesini sağlayan Daire Kartal kulübü, çocukların ve gençlerin eğlenebileceği ve aynı zamanda kendi yaşıtlarıyla bir arada hayatı paylaşabeceği oyun ve aktivite alanları, fitness, yoga ve plates salonları ve yüzme havuzu barındırıyor.

Daire Kartal ön talep formu için tıklayınız.

Marmara Kule
Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Kule projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. 6 bin 503 metrekare arsası bulunan Marmara Kule projesi 31 katlı tek kulede 245 daireden meydana geliyor. Marmara Kule projesinde 192 adet 1+1, 53 adet 2+1 daire yer alıyor. 

Marmara Kule ön talep formu için tıklayınız.

Fortis Sinanlı Kadıköy
Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklığı imzası ile İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Fortis Sinanlı Kadıköy projesi ön talep topluyor. 22 bin 537 metrekare kapalı alana sahip olan Fortis Sinanlı Kadıköy projesinde toplam 1100 daire bulunuyor. 158 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Fortis Sinanlı Kadıköy'de daire senekleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Fortis Sinanlı Kadıköy ön talep formu için tıklayınız.​

DKY Yeni Sahra
DKY İnşaat imzasıyla hayata geçirilen DKY Yeni Sahra projesi ön talep topluyor. İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra bölgesinde inşa edilen DKY Yeni Sahra projesi 1.500 konut olarak tasalanıyor. Toplamda 5 etaptan meydana gelecek olan DKY İnşaat Yeni Sahra projesi içerisinde rezidans, konut, ticari ünite ve okul bulunuyor.

DKY Yeni Sahra ön talep formu için tıklayınız.

Mina Towers
Başaran Yapı imzası taşıyan Mina Towers projesi ön talep topluyor. 6 adanın her biri 6 adet kuleden oluşacak Mina Towers projesinde 80 metre yüksekliğinde 25 katlı binalar inşa ediliyor. Fikirtepe'de yer alan Mina Towers projesinde rezidans, ofis, mağazalar ve ticari alanların yanı sıra sosyal alanlar da bulunuyor. 

Mina Towers ön talep formu için tıklayınız.

Lensistanbul
Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Ortadoğu Grup ve Renium Yapı'nın bir araya gelmesiyle oluşan Lens Yapı tarafından hayata geçirilmesi planlanan Lensistanbul projesi ön talep topluyor. Lensistanbul projesinin daire tipleri ve daire fiyatları henüz planlanma aşamasında bulunuyor. Lensistanbul projesinin lansmanının satış ofisinin tamamlanmasının ardından yapılması bekleniyor.

Lensistanbul ön talep formu için tıklayınız.

DKY Ada Kartal
DKY İnşaat imzası ile Kartal'da yükselecek DKY Ada Kartal projesi ön talep topluyor. 746 konuttan oluşan DKY Ada Kartal projesinde 2+1’den 3+1,5’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. DKY Ada Kartal projesinde açık ve kapalı havuz, fıtness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler ve peyzaj alanları yer alıyor.

DKY Ada Kartal ön talep formu için tıklayınız.

Referans Kartal Kordonboyu
Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu projesi ön talep topluyor. 17 katlı tek bloktan oluşan Referans Kartal Kordonboyu'nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 100 milyon TL yatırım bedeli hayata geçirilen Referans Kartal Kordonboyu projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneği sunuluyor. 

Referans Kartal Kordonboyu ön talep formu için tıklayınız.

Elite Concept
Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Concept projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Fikirtepe'de inşa edilen Elite Concept projesi bitiminde yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşaması planlanıyor. 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan Elite Concept projesi 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor.

Elite Concept ön talep formu için tıklayınız.

Zer Bostancı
Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek olan Zer Bostancı projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Bostancı'da hayata geçirilen Zer Bostancı projesi butik bir proje olma özelliği taşıyor. Ön talep sürecinde avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken Zer Bostancı projesi 62 daire ve 2 ticari alandan oluşuyor. Kiraz bahçelerinin içinde, deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu Zer Bostancı projesi cazip lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Zer Bostancı ön talep formu için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181