İşte Sancaktepe konut projeleri!
Sancaktepe ilçesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alıyor. Değerlenen lokasyonlardan biri olarak kabul edilen Sancaktepe, birbiri ardına yükselen markalı projeler ile yatırımcılarını bekliyor. İşte her geçen gün yatırımcının daha çok dikkatini çeken Sancaktepe konut projeleri...

Nef Sancaktepe
Nef markasıyla istanbul'un birçok merkezinde projeler geliştiren Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi İstanbul Sancaktepe’de yükselecek. Nef Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini bulunduruyor. Sosyal donatı alanlarına da sahip Nef Sancaktepe projesinde otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, çok amaçlı sosyal tesis alanı, yürüyüş alanları ve özel peyzaj düzenlemesi yer alıyor.

Nef Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.

Bizimtepe Aydos
Halk GYO ve Vakıf GYO ortak imzasıyla 95 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Bizimtepe Aydos projesi Sancaktepe’de yükselecek. 1.037 adet daireden oluşan Bizimtepe Aydos projesi “Mutluluk evinizden başlar!” sloganı ile hayata geçiriliyor. 145 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Bizimtepe Aydos projesinin yaklaşık %90'lık kısmı peyzaj alanı olarak tasarlanıyor. 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım bedeline sahip Bizimtepe Aydos projesinde 13’er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet daire bulunuyor.

Bizimtepe Aydos detaylı bilgi için tıklayınız.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe
Sur Yapı’nın Sancaktepe’de TEM'e komşu olarak konumlandırdığı yeni vizyon projesi Sur Yapı Lavender Sancaktepe İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayata geçiriliyor. Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesi toplam 535 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı ve ön satışların başlandığı Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde daire büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor. 

Sur Yapı Lavender Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.

Aydos Country
Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. Aydos ormanına komşu olan Aydos Country projesi 50 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu Aydos Country'de toplam 900 konut bulunuyor. Daire büyüklükleri 68 metrekareden 208 metrekareye kadar olan Aydos Country projesinde her dairede geniş balkonlar yer alıyor.

Aydos Country detaylı bilgi için tıklayınız.

Modakent Sancaktepe Konakları
Modakent A.Ş.'nin "Modakent" markasıyla hayata geçirdiği ikinci proje Modakent Sancaktepe Konakları projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. 3500 metrekare arsa alanında inşa edilen Modakent Sancaktepe Konakları projesi 72 daireden oluşuyor. Az katlı mimariya sahip  Modakent Sancaktepe Konakları projesinde 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra 2+2 ve 3+2 dubleksler de bulunuyor. 6 blok olarak tasarlanan Modakent Sancaktepe Konakları projesinde daire büyüklükleri 85 ila 190 metrekare arasında değişiyor.

Modakent Sancaktepe Konakları detaylı bilgi için tıklayınız.

Celestia Life Sancaktepe
Reimco imzası taşıyan Celestia Life​ Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 6 ve 13 katlı 4 blok olarak tasarlanan Celestia Life​ Sancaktepe projesi 99 adet konuttan oluşuyor. Celestia Life Sancaktepe projesinde tüm konutlar 2 oda 1 salon olarak alıcılarını bekliyor. Sosyal alanları da bulunan Celestia Life​ Sancaktepe projesinde yüzme havuzu, otopark, fitness salonu, cafe, basketbol sahası, çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Celestia Life Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.

Ilgın Sancaktepe Konakları
STK Grup imzası ile hayata geçirilen Ilgın Sancaktepe Konakları projesi Sancaktepe'de Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yükseliyor. 7000 metrekare arsa alanında inşa edilen Ilgın Sancaktepe Konakları 57 daireden oluşuyor. Mimarisi ile dikkat çeken Ilgın Sancaktepe Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin 90 ila 170 metrekare büyüklükte olan Ilgın Sancaktepe Konakları projesi 2 blok olarak tasarlanıyor.

Ilgın Sancaktepe Konakları detaylı bilgi için tıklayınız.

Denge Towers
Denge Yapı imzasıyla inşa edilen Denge Towers projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Denge Towers projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 120 adet daireden oluşuyor. Konut ve alışveriş merkezini bir arada bulunduran Denge Towers projesinde 40 adet ticari ünite yer alıyor. Denge Towers projesinde 4 ayrı büyüklüğe sahip 1+1 daireler 64, 65, 66 ve 71 metrekare olarak tasarlanıyor.

Denge Towers detaylı bilgi için tıklayınız.

Selçuklu Vadi
Selçuklu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selçuklu Vadi projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. 105 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Selçuklu Vadi 29 bin metrekareye yerleştirilmiş 8 bloktan oluşuyor. 19 adet 1+1, 304 adet 2+1 ve 116 adet 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Selçuklu Vadi'de toplam 439 konut bulunuyor. Selçuklu Vadi projesinde 1+1 daireler 70,04 ila 93,88 metrekare, 2+1 daireler 97,65 ila 166,35 metrekare ve 3+1 daireler 144,48 ila 204,76 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Selçuklu Vadi detaylı bilgi için tıklayınız.

Resim İstanbul Nefes
Ortadoğu Grup tarafından inşası süren Resim İstanbul Nefes projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. 28 blokta toplam 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Nefes projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleriyle farklı metrekarelerde geniş daire seçenekleri yer alıyor. Hem açık – hem kapalı alanda pek çok farklı aktivite için hazırlanmış mekanları bulunan Resim İstanbul Nefes projesi lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor.

Resim İstanbul Nefes detaylı bilgi için tıklayınız.

İkinci Ev're
Gedizler Yapı imzası taşıyan İkinci Ev're projesi Sancaktepe'de konumlandırılıyor. 28.500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan İkinci Ev're projesinde brüt 141 metrekare ve 216 metrekare arasında değişen, 4 tip 3+1 ve tek tip 4+1 normal ve bahçeli daire bulunuyor. %85'i sosyal tesisler ve yeşil alan olarak tasarlanan İkinci Ev're projesinin satışları da uygun ödeme seçenekleriyle başladı.

İkinci Ev're detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181