İstmarina'da sınırlı sayıda kalan daireler için yeni bir kampanya başladı!
DAP Yapı, Kartal'da teslime hazırlandığı İstmarina projesinde sınırlı sayıda kalan daireleri için yeni bir kampanya başlattı. Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilde hayata geçen projede yer alan konut ve ofisler için satış fiyatının yüzde 5'i peşin, yüzde 15'i satış tarihinden itibaren 12'nci ayda veya teslim tarihinde ara ödeme şeklinde tahsil edilecek. Kalan yüzde 80'lik bölüm ise banka kredisi yoluyla ödenirken, 120 aya kadar 0.99 vade farkıyla verilen kredi taksitleri Ocak 2019'da başlıyor. Ekim ayı sonunda teslimi planlanan ve toplam bin 611 konut ve ofisin yer aldığı projedeki kalan 94 rezidans ve 42 ofis kampanya kapsamında satılıyor. İstmarina'da rezidanslar metrekare fiyatları 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 45 ile 350 metrekare arasında değişiyor. Büyüklükleri 39 ile 65 metrekare arasında değişen ofislerin, metrekare fiyatları da 10 bin TL'den başlıyor. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kampanya kapsamındaki yeni ödeme planlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

'KİRA DEĞERİ 2 BİN 700 TL'
Yılmaz şöyle konuştu: "Projede en düşük dairenin satış fiyatı 547 bin TL. Yüzde 5 peşinat 27 bin TL, yüzde 15'e denk gelen 82 bin TL 1 yıl sonra ödeniyor. Yüzde 80 banka kredisinin ödemeleri Ocak 2019'da başlıyor. 1-15'inci ay arası taksit ödeme yok. 16'ncı aydan itibaren 120 aya kadar 6 bin 700 TL taksit ödeniyor. Bu dairenin bugünkü kira değeri 2 bin 700 TL. 1 yıl sonra kira 3 bin 100 TL olacak. Banka kredisi taksitleri 15 ay sonra başlayacak ve 1 yıl sonraki kira ile birlikte kira taksitinin yaklaşık yüzde 50'sini karşılayacak. Proje kira geliri ile kendi kendini 8 yılda amorti ediyor." 

'Ciro hedefimizi
Emlak Konut GYO işbirliğiyle hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilen projede, Dap Yapı 1 milyar 335 milyon lira taahhüt etmişti, istamarina'da şu an 1.4 milyar liralık ciroya ulaştıklarını kaydeden Yılmaz, proje tamamlandığında 3 milyar TL ciro hedeflediklerini söyledi. Projeyi 204 yılında satışa çıkardıklarını hatırlatan Yılmaz, metrekare fiyatlarının 5 bin 400 TL'den 17 bin TL'ye çıktığını belirtti.

AVM'nin içinde 6 bin metrekarelik 'tablo duvar'
Ziya Yılmaz, istmarina içinde yer alan AVM'deki mağazaların yüzde 75'inin kiralandığı bilgisini verdi. AVM'nin iç mekânların 'tablo duvarlar' konseptiyle sanat galerisi gibi giydirildiğini belirten Yılmaz, "Toplamda 24 galeriden oluşan 6 bin metrekarelik bir alanı boyayan ressamlar, duvarları her biri binlerce yapraktan oluşan resimlerle bezediler. istmarina AVM'de ağustos başından bu yana çalışan ressamlar şu ana kadar 14 galeri tamamladılar" dedi. Proje içinde yer alan okulda ders zilinin çaldığını kaydeden Yılmaz, hastenin de şubatta faaliyete geçeceğini dile getirdi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181