Kadıköy konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Kadıköy konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy bölgesinde konut satışları hızla devam ediyor. Eyüpsultan ilçesine bağlı olan bölgede markalı konut projeleri de inşa ediliyor.

Kadıköy'de birçok mahallesinde yer alan Kadıköy yeni ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Kadıköy inşaat projeleri 2019 listesi;

​​Koşuyolu Konakları
Kadıköy konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve Beyaz İnşaat ve Boztepe imzası ile inşa edilen Koşuyolu Konakları projesi 58 adet daireden oluşuyor. 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 daire seçeneklerinin bulunduğu Koşuyolu Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 95 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Koşuyolu Konakları projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Yalı Bostancı
Firmanın Türkiye’deki ilk kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek projede 5 katlı yatay bloklar yer alacak. 11 parselin birleşimi ile inşa edilecek projede kapalı otoparklar, çocuk oyun alanları, dükkanlar, sosyal tesisler, güvenlik, peyzaj düzenlemeleri ve sosyal hayatın vazgeçilmezi olan mağazaları bir araya getiren kent meydanı yer alacak. Yalı Bostancı lokasyonu için tıklayınız.

Elite Concept
24 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar yükseliyor. 3.000 kişinin yaşamasının düşünüldüğü projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Elite Concept satış ofisi için tıklayınız.

Kadıköykonut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Kadıköy yeni konut projeleri 2019 ve Kadıköy ev projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181