Kadıköy konut projeleri fiyatları!
Kadıköy konut projeleri fiyatları listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin de yer aldığı Kadıköy ev fiyatları projeden projeye değişiklij gösteriyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,5 oranında artarak 105 bin 154 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 15 bin 262 konut satışı ve %14,5 ile en yüksek paya sahip oldu. Ağustos 2018'de İstanbul'da gerçekleşen 15 bin 262 adetlik konut satışında liderliği 2 bin 463 adet konut satışı ile Esenyurt bu ayda bırakmadı. 825 adet konut satışı ile Kadıköy ilçesi Esenyurt'tan sonra ikinci sırada yer aldı.

İşte Kadıköy konut projeleri fiyatları listesi

Uplife Kadıköy
Üçü 23, biri 22 katlı 4 kulenin inşa edildiği projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 850 daire ve 20 ticari üniteden oluşan ​Uplife Kadıköy projesi 16 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor. Uplife Kadıköy daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Grena Suadiye
VR Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 3 bin 200 metrekare büyüklüğünde peyzaj alanı ve kapalı sosyal tesis alanı tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 80 ila 250 metrekare arasında değişim gösterdiği Grena Suadiye projesinde 2 blokta toplam 100 adet daire yer alıyor. Grena Suadiye daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Elite Concept
785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan projede market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar bulunuyor. 24 bin metrekarelik arsa üzerinde Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede dört mevsim kullanılabilen sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Elite Concept daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Çiftehavuzlar Rezidans
17 katlı tek bloktan oluşan projede toplam 18 konut yer alıyor. 3+1 ve 5+1 daire seçeneklerine sahip olan Çiftehavuzlar Rezidans projesinde 3+1 daireler 142 metrekare, 5+1 dubleks daireler 186 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Çiftehavuzlar Rezidans daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Seven Four Life Acıbadem
4 bin 646 metrekare inşaat alanına sahip olan Seven Four Life Acıbadem'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri planlanıyor. Daire büyüklüklerinin 138 ila 337 metrekare arasında değişim gösterdiği Seven Four Life Acıbadem'de toplam 58 konut yer alıyor. Seven Four Life Acıbadem daire fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Kadıköy konut projeleri fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181