Kar Group, Edonia Garden'ı satışa çıkardı!
Hazır betondan kirece, agregadan asfalta ve yapı kimyasallarına kadar çok geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektörüne üretim yapan Kar Group, Edonia Garden projesi ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Pendik Kurtköy'de arsa hariç la la hayata geçecek olan proje, 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Edonia Garden'ın lansman toplantısında konuşan Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, "10'ar katlı 4 bloktan oluşan projede 2 bloğun kaba inşaatı bitti. İkisinin de inşaatı sürüyor. Projenin normal tamamlanma süresi 2020'nin Haziran ayı görünüyor. Biz ise projeyi Aralık 2019'da teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Bir kısmı kendi arazileri bir kısmı kentsel dönüşümle elde edilen arazide yapılacak olan projenin yüzde 1 KDV ile satılacağını aktaran Üçüncü, metrekare büyüklükleri brüt 62.49 m2 ila 147.41 m2 arasında değişen dairelerin yer aldığı projede metrekare satış fiyatlarının 3 bin TL'den başladığını söyledi. Şenol Üçüncü, "Projemizde daire fiyatları ise 1+İlerde peşin 199 bin 500 TL'den, 2+1'lerde peşin 299 bin TL'den ve 3+1'ler için peşin 435 bin TL'den başlıyor" dedi.

Her daireye otopark veriyor
Açık havuz fıtness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları olacak şekilde planlanan 'Edonia Garden', 2 katlı otopark ve her daireye özel 1 araçlık alan imkanıyla da dikkat çekiyor. Lokasyon ve ulaşım kolaylığıyla da farklılaşan Edonia Garden, merkezi noktalara yakın konumda yer alıyor. Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor. Pendik Hızlı Tren Garı ile Pendik Devlet Hastanesi'ne yakınlığıyla dikkat çeken proje; Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray'a da kolay ulaşım sağlayan bir konumda inşa ediliyor. Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu metro istasyonu, site sakinlerine Kadıköy'e kadar çok rahat yolculuk etme ve İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi Viaport'a çok kısa sürede ulaşma imkânı sunuyor. 

Peşin ödemeye yüzde 20 indirim
Edonia Garden projesini, lansmana özel peşin ve banka kredili ödemede yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkardıklarını aktaran Üçüncü, "Öte yandan,- liste fiyatı üzerinden firma bünyesinde de yüzde 25 peşinat 60 ay 0 faiz ödemeli kampanyamızı uyguluyoruz. Bunun yanı sıra;4 farklı bankayla anlaştık, bu bankalardan yüzde 20 peşinat olmak üzere geri kalanı kredi olarak kullanmak mümkün olabiliyor" diye konuştu. Şirket olarak ellerinde başka arazi stokları bulunduğunu aktaran Üçüncü, "Bu projeden sonra ikinci projemize yine Pendik'de başlayabiliriz. Diğer arazilerimizi ise ilerleyen dönemde değerlendireceğiz" bilgisini verdi.

Leyla İlhan / Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181