Kar Group Pendik projesi lansmana hazırlanıyor!
DAP Yapı, DKY İnşaat, Sinpaş, Sur Yapı, Beyttürk gibi Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda bulunan Kar Group, bu alandaki 49 yıllık deneyimini kendi imzasını atacağı projelere taşıyacak. Kar Group, bu yıl madencilik, yapı kimyasalları ve inşaat alanında 180 milyon TL’lik yatırım yapmayı planlıyor.

Yarım asır önce Pendik’te madencilik faaliyetleriyle iş hayatına adım atan ve bugün Marmara Bölgesi’nin en büyük entegre tesisinin de sahibi olan Kar Group, atılım yılı ilan ettiği 2018’de 180 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı. Ekonomi Müdürümüz Mehmet Canıtatlı’nın sorularını cevaplandıran Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda bulunduklarını, bunun yanı sıra yeni projelere imza atacaklarını söyledi. Üçüncü, ilk konut projelerinin ‘yerlisiyiz’ dediği Pendik’te inşa edildiğini kaydetti.

İSO 500’DE YÜKSELİŞTE
İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500’ün içerisinde yer aldıklarını dile getiren Üçüncü, ‘’Çalışmalarımızı İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova’da hazır beton, agrega, asfalt, kireç, yapı kimyasalları ve prefabrik beton elemanları fabrikalarımızda ve 15 farklı bölgede faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bu yıldan itibaren sanayi yatırımlarımızın yanı sıra kendimizin konut üretimine de yer vereceğiz’’ dedi.

NERELERE YATIRIM YAPACAK?
- Şirket, bu yıl Elazığ’da 20 milyon liralık yatırım değeri olan yapı kimyasalları üretecek bir fabrikayı Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde açacak.
- Bursa’nın Kayapa bölgesinde agrega ve beton tesisleri için 40 milyon liralık yatırım yapacak.
- 120 milyon liralık yatırım değeri olan ‘KarYapı Edonia Garden’ projesi Pendik’te hayat buluyor.
Üçüncü, Kocaeli Kandıra’dan İstanbul Beykoz ilçesine kadar olan tüm ilçe ve Büyükşehir ihalelerine iştirak sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Kendi hinterlandımız içinde hareket etmeyi seviyoruz. Yaptığımız işlerde yaklaşık bin kişiye istihdam sağlıyoruz" dedi.

PENDİK’E ÖZEL PROJE
Kar Yapı’nın gelecek hafta lansmanını gerçekleştireceği Edonia Garden projesinde ön satışlar devam ediyor. Gelecek yılın sonunda teslim edilmesi planlanan 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan Edonia Garden’de daire fiyatları 205 bin liradan başlıyor. Şenol Üçüncü, projenin ilk olmasından dolayı hem fiyatında hem de iç donatılarında müşterileri memnun edecek bir politika izlediklerini kaydetti. Lansman öncesi avantajlardan birisi de peşin ödemeye yüzde 20 indirim uygulanması. Ayrıca firma bünyesinde de yüzde 25 peşinat verenler; 60 ay sıfır faiz, ’48 ay sıfır faiz yüzde 4 indirim, 38 ay sıfır faiz yüzde 8 indirim ve 24 ay sıfır faiz yüzde 12 indirim gibi imkânlara sahip oluyor.

Mehmet Canıtatlı / Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181