Kartal'a yeni proje; Emperia Dragos Konutları
Ulusal Grup imzası ile 30 bin 512 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Emperia Dragos Konutları İstanbul'un Kartal ilçesinde konumlandırılıyor.

18 katlı 2 bloğun bulunduğu projenin dairelerinde 2+1 ve 3+1 seçenekleri planlanıyor. Daire büyüklüklerinin 71 ila 103 metrekare arasında değişim gösterdiği Emperia Dragos Konutları 144 daireden oluşuyor.

Dairelerinde 7. kat seviyesi sonrasında deniz manzarası yer alan projenin 2+1 daireleri 71 metrekare ile 88 metrekare, 3+1 daireleri 100 metrekare ile 103 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 6 bin 15 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Emperia Dragos Konutları projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, kafeterya ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede her daire için bodrum katta bir depo alanı yer alıyor.

Emperia Dragos Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Emperia Dragos Konutları fiyat için tıklayınız.

Emperia Dragos Konutları teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181