Kartal konut projeleri 2019!
Kartal konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. Kartal birçok yerinde yer alan Kartal 2019 konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Kartal inşaat projeleri 2019 listesi;

Yakapark Yakacık
Kartal konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve ​6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan projede daireler 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 3+2 seçenekleri ile tasarlanıyor. Blokların ikisi 12 ve biri 16 katlı olarak inşa edilecek olan Yakapark Yakacık projesinde dairelerin büyüklükleri 81 ila 294 metrekare arasında değişim gösterecek. Yakapark Yakacık teslim tarihi için tıklayınız.

Home Diamond
Toplam 66 daireden oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 2 bin 900 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Home Diamond projesinde dairelerin büyüklükleri 73 ila 174 metrekare arasında değişim gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri arasında bulunan projede birçok sosyal imkan bulunuyor. Home Diamond teslim tarihi için tıklayınız.

​Akdamar Sky Suite
100 milyon TL yatırım değerine sahip olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler tasarlanıyor. Toplam 204 konuttan oluşacak Akdamar Sky Suite projesinde konut, dükkan, mağaza ve sosyal alanlar planlanıyor. Karma konsepti ile inşa edilecek olan proje MSY Yılmazlar İnşaat imzası ile yükselecek. Akdamar Sky Suite teslim tarihi için tıklayınız.

​Diamond Life
144 daireden oluşan Diamond Life projesinde daireler 2+1 , 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 30 bin metrekare arazi üzerinde yükselen projede 18 katlı 2 blok inşa ediliyor. Anadolu Yakası Kartal mevkiinde konumlanan projede 2 bin metrekare büyüklüğünde AVM'de yer alıyor. Diamond Life teslim tarihi için tıklayınız.

Kartal konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Kartal'da yeni başlayan konut projelerive Kartal yeni ev projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181