Kiptaş Yeşilce Aydos ev fiyatları!
Satışlarının devam ettiği Kiptaş Yeşilce Aydos ev fiyatları detaylarını sizler için araştırdık. İşte Yeşilce Aydos fiyatları detayları ;

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Kiptaş Yeşilce Aydos ev fiyatları 347 bin TL'den konut alıcılarına sunuluyor. Aydos Ormanlarına komşu olan proje Kiptaş imzası ile yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinde konumlanan projede çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, sauna, hamam, 7/24 güvenlik hizmeti bulunuyor. 

İki blokta 331 dairenin bulunduğu projede 350 araçlık kapalı otopark imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 10 bloğun yükseldiği projede ​Kiptaş, bloklardan birini zemin +9 kat, diğerini ise zemin+5 kat olarak inşa ediyor.

Kiptaş Yeşilce Aydos ev fiyatları detaylarını sizler için derledik. Yeşilce Aydos fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yeşilce Aydos adres için tıklayınız.

Yeşilce Aydos teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181