Lokum Evler daire planları!
Tuzla konut projeleri arasında yer alan ​Lokum Evler daire planları detaylarını sizler için araştırdık.

Lokum Evler daire planları için tıklayınız.

Metropolist ve DKY İnşaat imzası ile inşa edilen Lokum Evler konum olarak Tuzla Aydınlı'da bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan projede 28 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. 742 adet konut ve 8 ticari alandan oluşan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

Daire büyüklüklerinin 65 metrekare ila 155 metrekare arasında değişim gösterdiği Lokum Evler Tuzla projede daireler 1+1, 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 seçenekleri ile tasarlanıyor. 52 bin 116 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede çocuk oyun alanları, doğa ile bütünleşen yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir terasları bulunuyor. 

Lokum Evler vaziyet planı detaylarını sizler için derledik. Lokum Evler kat planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Lokum Evler fiyat listesi 2018 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181