Maltepe konut projeleri!
İstanbul Anadolu Yakası'nın tercih edilen bölgelerinden olan Maltepe konut projeleri yatırımcının ilgisini çekiyor. Yeni metro yatırımları, kentsel dönüşüm projeleri ve sanayiden boşalan geniş parselleri ile yatırımcıların odak noktası olan Maltepe konut fiyatları yükseliyor. Bizde Maltepe konut projeleri 2017 listesini sizler için derledik. İşte Maltepe konut projeleri...

Rönesans Maltepe Piazza
Rönesans Gayrimenkul imzası ile 320 milyon avroluk yatırım ile yükselen Rönesans Maltepe Piazza projesinde mağazalar, cafe, restoran, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, güvenlik, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları da yer alıyor. Rönesans Maltepe Piazza daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lavita Loft Maltepe
Aşçıoğlu imzası ile 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 daire seçeneklerinin yer alacağı Lavita Loft Maltepe projesinde dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiklik gösterecek. Lavita Loft Maltepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Mesa Gökada projesi
Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilecek olan Mesa Gökada projesi 273 adet konuttan oluşuyor. İstanbul Maltepe'de balkonlarından eşsiz adalar ve doğa manzarasının göründüğü Mesa Gökada projesinde ticari alanlar, kapalı havuz ve fitness gibi sosyal donatılar bulunuyor. Mesa Gökada projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Enn Adalar Maltepe
Çolakoğlu Yapı ve Taç İnşaat imzası ile İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Enn Adalar Maltepe projesi 140 daireden oluşuyor. 4 bin 550 metrekare arsa alanına sahip olan Enn Adalar Maltepe projesinin yüzde 65'i yeşil alanlara ayrılıyor. Enn Adalar Maltepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Yeşil Mavi Maltepe
Toplam inşaat alanı 50 bin 18 metrekare olan ​Yeşil Mavi Maltepe'de 1.500 metrekare ise ticaret alanı olarak planlandı. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Sur Yapı Yeşil Mavi projesi dikey mimaride hayata geçirilecek. Yeşil Mavi Maltepe detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181