Manzara Adalar'da teslimler başladı!
İş GYO tarafından İstanbul Kartal'da gerçekleştirilen ve yükleniciliğini ANT Yapı'nın yaptığı Manzara Adalar projesinde teslimler Şubat ayında başladı. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz.

Bizim için öncelikli olan bu eşsiz projenin tüm fonksiyonlarıyla bir an önce hayata geçmesiydi. Bu yönde en ince detayların bile dikkate alındığı yoğun bir çalışma temposuyla projemizi mümkün olan en iyi zamanlama ile gerçekleştirdik" dedi. Blok bazında teslim edilmeye başlanan projede 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar bulunuyor. Dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı ve ödüllü proje Anadolu Yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının geçiş hattında yer alıyor. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra, projede her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekarelik depo alanı bulunuyor.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181