Marina ve Adalar manzaralı proje; Teras Kule!
Projenin 2 Marina ve Adalar manzaralı olduğunu dile getiren Dap Holding Yönetim  Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Projede büyüklüğü 100 metrekareyi bulan teraslar var, isteyen jakuzi koyar isteyen meyve sebze yetiştirir. Daire büyüklükleri 38 metrekare ile 281 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar 370 bin liradan başlıyor” dedi.

120 AY 0 FAİZ
Proje özelinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyası yapılırken ayrıca vade farksız 120 ay ödeme avantajı da sunuluyor. Projede aylık taksitlerin 2 bin 200 liradan başladığını belirten Yılmaz, “Bizim projelerimizde hep belli bir gelir düzeyinde insanlar alım yapıyor. Bizde bu ödeme alternatifleriyle bunu daha geniş bir potansiyele yaymak istiyoruz. Böyle simge bir projede herkes ev sahibi olabilsin istiyoruz” dedi.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181