Marmara Kule mimarisi ile kristal gibi parlayacak!
Adana'da 1992 yılında kurulan ve 25 yıldır inşaat sektörüne hizmet veren Yasin Işık İnşaat, İstanbul Kartal sınırları içerisinde yükselecek olan 'Marmara Kule' projesine start verdi. Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Işık, Marmara Kule'nin 97 metre yüksekliğinde, 32 katlı ve 251 konuttan oluştuğu bilgisini verdi. Gizer Grup Şirketi ile projeyi ortak yürüttüklerini ifade eden Yasin Işık; "İki yılda tamamlanacak olan Marmara Kule'de konut ve ofis olarak kullanılabilecek dairelerin büyük çoğunluğu Marmara ve Prens Adaları'nın nefes kesen manzaralarını görebüecek. Diğer daireler de E5 karayolu üzerindeki Aydos Ormanı'nın muhteşem yeşiline hakim olacak" dedi. Yasin Işık, metro durağına 150 metre mesafede olan Marmara Kule projesinin ise üst geçidin hemen önünde bulunduğunu açıkladı.

"Mimari yapısından dolayı 'kristal' gibi parlayacak"
Yasin Işık, İstanbul Kartal'daki Marmara Kule'nin bugüne dek yaptıkları tüm yatırımlar arasında mimari yapısından dolayı "kristal" gibi parlayacağını dile Yasın Işık inşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor Gızer Grup Şirketten ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yalan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değen olmayı hedefliyor getirdi.

6 bin 500 metrekare arazide yükselen Marmara Kule'nin toplam 38 bin 270 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu açıklayan Işık, "Mimar Adnan Kazmaoğlu'nun imzasını taşıyan bu projemizde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 olmak üzere toplam 251 konut bulunuyor. Konut, home ofis ve iş ofis olarak kullanüacak dairelerimizi 67 metrekare ile 167 metrekare arasında, opsiyonel tasarıma uygun birleştirilebilir olarak tasarladık, birleştirüdiğinde tüm katta 900 metrekare büyüklüğe ulaşılabilir, katların net yüksekliği 3 metre ve kirişsizdir" dedi. Işık, yaklaşık 4 bin metrekare alanda 2 adet 3 kata yayılmış bölgenin gözbebeği olacak ticari alanların da Marmara Kule'ye en büyük değeri katacağının altını çizdi. Sosyal yaşam kalbinin Marmara Kule'de atacağının altını çizen Işık," Bin metrekareden fazla sosyal tesisimiz yer alıyor. Kartal bölgesine en kapsamlı imkanları sunacağız. Sauna, buhar odası, fitness vekafe günün yorgunluğunu atmak isteyenlere hizmet verecek. Çocukları da unutmadık, onlar için de kreş alanları oluşturduk" açıklamasında bulundu.

"Üstlendiğimiz projelerden yüz akıyla çıktık"
Adana'da bugüne kadar uyguladıkları projelerde 1000'e yakın daire ve işyeri inşa ettiklerini belirten Yasin Işık, 200 bin metrekare civarında kapalı alan inşaatı yaptıklarını da sözlerine ekledi. Işık, Adana'ya kazandırdıkları modern yaşam alanları arasında bulunan Toros Platinkent'in Çukurova Belediyesi'nden en iyi bahçe ödülünü alarak kalitesinin tescillendiğini açıkladı. Adana şehir merkezinde uyguladıkları Yüzevler Platin, Kuzey Adana'da; Gölvadi evleri, Seyhan da; Parklife ve Parklife Suites, Işıkkent, Birikim Villaları, Birikim Elegance projelerinden yüz akıyla çıktıklarını vurgulayan Yasin Işık, devam eden birçok projelerinin de bulunduğunun altını çizdi. Işık, "Geniş ve ferah ev tercih edecekler için 5+1 projemiz Mavi Bulvar'da bulunuyor. 2+1 ve 4+1 seçenekleri olan Ali Bozdoğanoğlu Bulvarında bulunan Işıkkent projemizde de satışımız devam etmekte. Lokasyon olarak Adana'nın en gözde bölgelerinden olan Mahfesığmaz ve Süleyman Demirel de bulunan muhteşem göl manzaralı projelerimiz devam ediyor" dedi. 

Gülyüz Çavdarcı/Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181