Marmara Loft'ta faizsiz kampanya devam ediyor!
Her dairenin 5 metrekare depo alanı bulun​an Marmara Loft'ta faizsiz kampanya başladı. Kapmanya kapsamında 60 ay sıfır faiz seçeneği konut alıcılarına sunuluyor.

İstanbul Kartal'da 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Marmara Loft'ta oyun parkları, çocukların yaş ve zekâ seviyelerine hitap eden aktivite alanları, basket sahası ve çocuklar için özel dizayn edilmiş yüzme havuzu, hobi atölyeleri, fitness salonu, koşu ve yürüyüş parkuru, kapalı sistem kameralar ve 7/24 güvenlik hizmeti bulunuyor.

Görgülü İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje akıllı ev teknolojisi ile tasarlanıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Marmara Loft'ta dairelerin büyüklükleri 95 metrekare ila 130 metrekare arasında değişiyor. 152 konuttan oluşan Marmara Loft'ta 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare olarak tasarlanıyor. projede her blokta 76 konut bulunuyor.

Marmara Loft teslim tarihi? Tıklayınız.

Marmara Loft nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181