Marmaroom teslim tarihi!

EVKO & MEOT İnşaat Grubu tarafından Maltepe'de inşa edilen Marmaroom projesinde dairelerin teslim tarihi 2016 yılının Eylül veya Ekim ayı olarak planlanıyor.

13.000 metrekare alan üzerinde 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 376 daire bulunuyor.1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve ayrıca ticari ünitelerin yer aldığı projede 
daire büyüklükleri 61.3 metrekareden 165.17 metrekareye kadar değişim gösteriyor.

Proje içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kreş, squash, çocuk oyun alanları,masa tenisi, basketbol sahaları, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, türk hamamı ve masaj salonu yer alıyor.

Maltepe'de yer alan proje okul, hastane ve market gibi ihtiyaçlara cevap veren merkezi bir konumda, E-5 karayoluna ve metro istasyonuna 2 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Marmaroom İletişim!
Adres: Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi, Çağlayan Sokak Maltepe / İstanbul444 37 65
Telefon: 444 37 65
Web: marmaroom.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181