Mert Plus satışta!
İstanbul Anadolu yakasının, merkezi Adalar ve deniz manzarasına sahip Bağdat Caddesinde , Sahile 1. Paralelde yürüme mesafe ile Caddebostan, Mehtap sokakta yer alan MERT PLUS peyzajıyla, kendinizi her an doğaya yakın hissedeceğiniz, açık havuzunda serinleyebilecek, Fitness, Sauna , Çocuk Oyun parkı, Kamelya ve Yürüme alanın da günün stresini üzerinizden atıp, konfor ve huzur adresi MERT PLUS ‘ ta keyifli bir yaşam sizleri bekliyor.

Açık havuzunda serinleyebilecek, Fitness, Sauna , Çocuk oyun parkı, Kamelya ve Yürüme alanın da günün stresini üzerinizden atıp, konfor ve huzur adresi MERT PLUS ‘ ta keyifli bir yaşam sizleri bekliyor.

Farklı ve özel projelerin mimarı Mert İnşaat ‘ın projesi MERT PLUS 3+1 - 140 m2 – Daire ve 4+2 -300 m2- Dubleks Daire seçenekleri Zemin + 11 katlı’dır.

MERT PLUS Ayrıca Akıllı Bina Ev Otomasyon Sistemi, yangın ,hırsızlık , gaz kaçaklarına özel uyarı sistemi, bina çevresinde ve otoparkta Güvenlik kamerası ve otomatik giriş kontrol sistemi, görüntülü intercom sistemi gibi bir çok özelliği içinde bulundurmaktadır.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181