Mesa Cadde'de inşaat çalışmaları devam ediyor!
İngiliz basın kuruluşu The Independent’de yayınlanan Türkiye inşaat sektörüne yönelik olumsuz bir haber, bazı basın kuruluşları tarafından tercüme edilerek yayınlanmıştır. Bu haberde, tamamen yanlış ve mesnetsiz bir şekilde Mesa Cadde projemizin yapımının durduğu yönünde bir ifade yer almıştır.

Bu tamamen asılsız ve hiçbir gerekçesi bulunmayan bir ifadedir. Zira Mesa Cadde projemizde yapım çalışmalarımız, çevreden de açıkça görülebileceği üzere aralıksız olarak ve planlandığı şekilde devam etmektedir. Borzou Daragahi imzası ile yayınlanan sözkonusu haberde böylesine önemli bir ifadenin tamamen mesnetsiz olarak, bizimle temas kurulmadan, hiçbir şekilde araştırılmadan, teyit edilmeden kullanılması ve İngiltere’nin prestijli bir basın kuruluşu tarafından fütursuzca yayınlanması, gerçekten üzücü ve bir o kadar da konunun vehametini ortaya koyan bir durumdur.

İstanbul Maltepe’deki konut ve ticari alanlarıyla karma projemiz Mesa Cadde, sektörün üç önemli ve köklü markasının; MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortak imzasını taşıyor. Toplamda 100 yılı aşan geçmişe sahip olan bu üç firma, gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışında milyonlarca metrekarelik birçok projeye başarıyla tamamlamış, yüz binin üzerinde konut üretmiş markalardır. Arkasındaki bu güçlü imzalarla Maltepe Bağdat Caddesi’nde yaşamın yeni zirvesini oluşturma iddiası taşıyan Mesa Cadde’nin yapımı, planlandığı şekilde aralıksız olarak sürdürülmektedir ve planlandığı şekilde 2020 yılında tamamlanacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181