Mesa Cadde fiyat!
Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan Mesa Cadde projesini fiyatları henüz netleşmedi. Maltepe'de konumlanan Mesa Cadde projesi Anadolu Yakası'nın gözde projeleri arasında bulunuyor.

Detaylarının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı Mesa Cadde projesi toplam 5 blok olarak planlanıyor. Şu anda ön talep toplama sürecinde olan Mesa Cadde'de bloklar 6, 11 ve 16 katlı olarak tasarlanıyor. 

1 ticari ünitenin yer alacağı Mesa Cadde projesinde ayrıca 253 daire bulunacak. 82 bin 945 metrekare inşaat alanına sahip olan Mesa Cadde 11 bin 669 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Mesa Cadde projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri planlanıyor.
 
Mesa Cadde nerede? Tıklayınız.

Mesa Cadde teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181