Mesa Gökada projesi için ön talep toplamaya başladı!
Tüm projelerinde insana ve yaşam kalitesine öncelik veren Mesa, bölgedeki yaşam standartlarını yeniden belirleyecek Gökada Projesi’nin lansmanı öncesinde geri sayım başlattı. MESA, ulaşım kolaylığının yanısıra Bağdat Caddesi ve sahil aksına yakın konumuyla öne çıkan Gökada Projesi’ne yönelik, www.mesa.com.tr Web sitesi ve 444 9 366 numaralı İletişim Merkezi üzerinden ön talep toplamaya başladı. Ön talepte bulunanlar, inşaat sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Mesa'nın Gökada Projesi’nde, konut seçiminden lansman avantajlarına kadar birçok ayrıcalıktan öncelikli olarak yararlanma fırsatını yakalayacak.

Proje, uydu kentler kuran, bulunduğu kimi bölgelere ismini veren Mesa’nın, Maltepe’deki ilk projesi konumunda. Araziye uyumlu dizilimi, birbirini engellemeyen binaları, lokasyon ve ulaşım avantajları ile Mesa'nın Gökada Projesi fonksiyonellikten ve kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi olacak.

Birçok üstün niteliği ile Büyükbakkalköy’deki yaşamı yeni zirvesine taşıyacak olan Mesa Gökada projesi, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli tip ve büyüklükte ve 3 bloktan oluşuyor. Projede, toplam 273 konut, ticari alanlar, kapalı havuz ve fitness gibi sosyal donatılar da bulunuyor. Özgün mimari tasarımı ile Mesa Gökada projesi Maltepe’de yaşam standartlarını yeniden belirleyecek.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile Mesa Gökada projesi tüm ulaşım merkezlerine kısa ve kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Metro ile ulaşım kolaylığına da sahip olan Mesa Gökada projesi ayrıca Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakınlığıyla balkonlarından eşsiz adalar ve doğa manzarasının keyfini çıkaracak sahiplerini bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181