Mesa Koz ne zaman teslim?
Mesa Mesken imzası ile kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Mesa Koz ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Tek blok olarak inşa edilen Mesa Koz ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı şu şekilde; Projede dairelerin Aralık 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen proje orta segmente hitap edecek. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin planlandığı proje daire ve ticari alanlardan oluşuyor. 8 dönüm arsa üzerinde konumlandırılan projede havuz, sauna fitness salonu bulunuyor.

3.5 milyar liralık yatırım değerine ulaşmayı hedefleyen Mesa'nın yeni projelerinden biri olan Mesa Kozyatağı projesi karma konsepti ile yükseliyor.

Mesa Koz ne zaman teslim edilecek sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mesa Kozyatağı projesi fiyat? Tıklayınız.

Mesa Kozyatağı projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181