Mina Towers daire fiyatları!
"Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy'de'' sloganıyla hayata geçirilecek Mina Towers projesinde daireleri ortalama metrekare fiyatları 7 bin 400 TL'den başlıyor.

26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa edilen Mina Towers projesinde 1500 konut ve 95 ticari alan bulunuyor. Başaran Yatırım Holding imzası ile hayata geçirilen  Mina Towers projesi Fikirtepe'de yükselecek. Zengin sosyal alanları bulunan Mina Towers projesinde çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarınında bulunduğu ve kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, spa merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Yolanthe Snieder Cabau'nun marka yüzü olduğu Mina Towers projesinde 1+0 ile 5,5+1 arasında daire seçenekleri yer alıyor. Mimar Eren Talu imzası taşıyan projenin satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri ise Beril Başaran - Artebel Design tarafından yapılıyor. Mina Towers projesindeki daire büyüklükleri 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında. 

Mina Towers nerede? Tıklayınız.

Mina Towers ne zaman teslim? Tıklayınız.


Mina Towers iletişim!
Adres: Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi No:105 Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0 (212) 444 62 61
Web: www.minatowers.com

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181