Mina Towers satışları başladı!
Başaran Yatırım Holding, "Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy'de sloganıyla Anbadolu Yakasının en değerli lokasyonlarından Fikirtepe'de hayat geçirdiği Mina Towers projesinin lansmanı gerçekleştirildi.

Grup bünyesine yer alan Bodrum Ramada dana gelen sushi ustalarının hazırladığı özel lezzetler eşliğinde konsept bir tanıtım olması, toplantının dikkat çeken özelliklerindendi. Geleceğin yaşam stilini önemli bir yatırım değerine dönüştürerek bölgedeki iddiasını ortaya koyan proje, mimar Eren Talu imzasını taşıyor

Projenin satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri Beril Başaran - Artebel Design tarafından tasarlanıp uygulanmıştır. 55 metrekare ile 300 metrekare aralığında tasarlanmış yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari alandan meydana gelen proje, Mandıra Caddesinde 26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor. Projede 1+0 ile 5,5+1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen daire tipleri yer alıyor. Yolanthe Snieder Cabau'nun marka yüzü olduğu Mina Towers çizgisi ile bölgedeki farklılığını hissettiriyor.

Hüseyin Başaran; " Doğru lokasyonda kaliteli bir yaşam sunuyoruz"
Türkiyenin en büyük gayrimenkul satış ofislerinden biri olma özelliğine sahip Mina Towers satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısında başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran; " Aktif olduğumuz tüm sektörlerde yarattığımız marka değerini gayrimenkul alanına da taşıma hedefi ile ilk konut projemizi hayata geçirdik. Mina Towers'ın hem konut beklentilerini hemde sosyal ihtiyaçları karşılayacak bir konseptle tasaraladık. Doğru lokasyonda, kaliteli bir yaşam hayal,i olanların bu beklentilerine cevap verecek Mina Towers ile Fikirtepe'de ki iddiamızı ortaya koyacağız. Bu bölge, bizim uzun vadeli projeler geliştirip kalıcı marka olarak yer alacağımız değerli bir lokasyon . Mina Towers'tan sonra 2 yıl içinde 2 projemiz daha bölgede aktif olarak yer alacak" yorumunda bulundu.

Yaşamı kolaylaştırmak için tasarlandı
Şehir içi ve şehirler arası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, hava alanlarına, Göztepe D100 karayolu üzerinde Avrupa Yakasına ulaşacak Avrasya Tüneli ve Bağdat Caddesine kolayca ulaşabilecek bir konumda yer alan Mina Towers, profesyonel ve sosyal hayatın en önemli değeri "zamanı" en verimli şekilde kullanmamızı sağlıyor.

Yaşamın, bu yaklaşımla ele alındığı proje bunu önce akılcı bir mimari konsepte, sonrada günün her anına yayılan hizmet anlayışına dönüştürerek sağlıyor. Çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarınında bulunduğu ve kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, spa merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları projede yer alan sosyal olanaklar arasında.

Farklı sektörlerdeki deneyimini ve yenilikçi anlayışını gayrimenkul sektöründe de ortaya koymaya hazırlanan Başaran Yatırım Holding, Mina Towers ile yeni nesil bambaşka bir proje olarak sektörde yerini alacak. 

Mina Towers daire fiyatları için tıklayınız.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181