Mina Towers'ta lansmana özel avantajlarla satışlar başladı!
Yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan projede m2 fiyatları ortalama 7 bin 400TL. Başaran Yatırım Holding’in Anadolu Yakası’nın en değerli lokasyonlarından Fikirtepe’de hayata geçirdiği projede dairelerin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Dairelerin 55 ile 300 m2 aralığında tasarlandığı projede 1+0 ile 5,5 +1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen daire tipleri yer alıyor.

Geleceğin yaşam stilini önemli bir yatırım değerine dönüştürerek bölgedeki iddiasını ortaya koyan Mina Towers, Mimar Eren Talu imzasını taşıyor. Projenin satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri Beril Başaran - Artebel Design tarafından tasarlanıp uygulandı.

Yaşamı Kolaylaştıran Proje Olarak Dikkat Çekiyor
Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, hava alanlarına, Göztepe D100 karayolu üzerinden Avrupa Yakasına ulaşacak Avrasya Tüneli ve Bağdat Caddesi’ne kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers, profesyonel ve sosyal hayatın en önemli değeri “zamanı” en verimli şekilde kullanmayı sağlıyor.

Yaşamın, bu yaklaşımla ele alındığı proje, bunu önce akılcı bir mimari konsepte, sonra da günün her anına yayılan hizmet anlayışına dönüştürek sağlıyor. Çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarının bulunduğu cafe & restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları projede yer alan sosyal olanaklar arasında. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181