Moment İstanbul'da Aralık ayına özel yüzde 15 indirim kampanyası!
AC Yapı’nın 100 milyon dolarlık yatırımla Kartal’da hayata geçirdiği Moment İstanbul projesinde yılın son kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yıl sonuna özel yüzde 15 indirim ile satılan dairelere yüzde 1 peşinat ödeyerek sahip olmak mümkün.
 
İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul, yeni yılda her bütçeden insanın kolayca ev sahibi olmasının önünü açıyor. Yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olmayı sağlayan kampanya kapsamında tüm dairelerde yıl sonuna özel yüzde 15 indirim uygulanıyor.

AC Yapı tarafından İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılan proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. Moment İstanbul, Yapı Kredi Bankası, İNG Bank, Garanti Bankası, Albaraka Türk ve Türkiye İŞ Bankası gibi anlaşmalı kurumlarla kişiye özel ödeme planı sunuyor.

Adalar manzarası, estetik mimarisi ve sosyal donatılarıyla bölgeye değer katan Moment İstanbul’da, geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1'den 4+1'e kadar uzanan çeşitte residence ve home office alternatifleri yer alıyor. Yüksek tavana sahip, geniş ve ferah daireleri ile ayrıcalık sunan projede dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor.
 
Eşsiz bir manzaraya sahip
Panoramik manzaralı dairelerin yer aldığı proje sakinlerine eşsiz bir adalar manzarası sunuyor. Yoğun iş ve şehir hayatından bunalanlar için sınırsız bir deniz manzarasının bulunduğu Moment İstanbul rahat ve huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.
 
Sosyal donatılarla keyifli bir yaşam
Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Proje, açık yüzme havuzu, fitness center, spa, hobi odaları, cep sineması, kafeler, Cross Action Kids Club ile yaşayan, insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde alışveriş yaparken sosyalleşebilecekleri bir ortam sunuyor.
 
Misafirler adalar manzaralı terasta ağırlanacak
Daire sahiplerinin misafirlerini ağırlayabilecekleri, 36’ncı katta yer alan ortak kullanım alanında bulunan Moment Terrace, cep sineması, tiyatro ve toplantı salonu, müzik odası ve çocuk oyun odasından oluşan roof alanı ayrıca ortak kullanım alanın dikkat çekici unsurları arasında…
 
Home office kullanıcıları için özel bir lobi girişi
Tamamı home Office kullanıma uygun olan Moment İstanbul’da ofisler için özel bir lobi girişi yer alıyor. Yıl sonuna özel gerçekleşen kampanyada %18 KDV dahil 300 m2 home office seçenekleri 1.200.000 TL’den başlıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181