Muhteşem Yeni Yıl Konutları Fiyat!
Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Göztepe inşa edilen Muhteşem Yeni Yıl Konutları 24 katlı tek blokta 192 konut, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşuyor.

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerde yaşam alanları brüt 60, net 45 metrekareden başlıyor 204 metrekareye kadar yükseliyor. Projede 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunuyor.

Muhteşem Yeni Yıl lokasyon olarak Göztepe’de, Adalar veFenerbahçe Marina manzarasında, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunuyor.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 550 bin liradan başlayan daire fiyatları 1 milyon liraya kadar yükseliyor.Muhteşem Yeni Yıl Konutları ödeme planı kapsamında, 36 ay vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları teslim tarihi için tıklayınız.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları İletişim!
Adres: Eğitim Mah. Kasrı Ali Cad. No:39 Fikirtepe Göztepe, Kadıköy/ İSTANBUL
Telefon: 444 70 16
Web: www.muhtesemyyk.com

Tuğba Gülten / Emlak Sayfası


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181