Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 2+1 678 Bin TL!
Sunduğu uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla dikkat çeken ve Kalamış Marina manzarası ile İstanbul’u yeni bir seyir terası ile buluşturan projede, 2+1 daire fiyatları 678 bin TL’den başlıyor

Ceylan İnşaat’ın Anadolu Yakası’nın en gözde bölgesi Göztepe’de inşaatına başladığı Muhteşem Yeni Yıl Konutları, 120 aya kadar vadelendirilen ödeme koşulları ile yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlere muhteşem bir hayatın kapılarını açıyor. 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşan butik projede; suni fiyat dalgalanmaları bulunmuyor.

Deniz manzaralı 2+1 daireler 678 Bin TL
Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunan Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 120 aya kadar vadelendirilen ödeme koşulları sunduklarını belirtti. Muammer Ceylan sözlerine şöyle devam etti: “Projemizde, şehir hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçları karşılamak üzere Türk Hamamı’ndan meyve bahçelerine, özel güvenlikten spor tesislerine kadar her detayı düşündük. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle hem çekirdek aileler hem de kalabalık ailelere hitap edecek konutlar tasarlıyoruz. İstanbul Anadolu yakasının kalbinin attığı Göztepe’de 678 Bin TL’den başlayan deniz manzaralı 2+1 dairelerimizle bölgede kalitemiz ve sunduğumuz imkanlarla fark sağlıyoruz.”

Muhteşem Yeni Yıl Konutları İletişim!

Adres: Eğitim Mah. Kasrı Ali Cad. No:39 Fikirtepe Göztepe, Kadıköy/ İSTANBUL
Telefon: 444 70 16
Web: www.muhtesemyyk.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181