Muhteşem Yeni Yıl Konutları Satılık!
Ceylan İnşaat imzası ile İstanbul Göztepe'de hayata geçirilen Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinde Satılık daireler sizleri bekliyor.

Daire alanları brüt 60, net 45 metrekareden 204 metrekareye kadar değişen projede toplam 192 konut, 6 ticari alan ve 9 ofis yer alıyor. 24 katlı tek blok halinde inşa edilen Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

14. kattan sonra deniz manzarası sunan Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı, açık ve çocuk yüzme havuzu, fin hamamı, sauna, buhar odası, çocuk parkı, spor merkezi, alışveriş merkezi, cafe ve restoranlar da bulunuyor..

Muhteşem Yeni Yıl Konutları nerede? Tıklayınız.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları iletişim!
Adres: Eğitim Mah. Kasrı Ali Cad. No:39 Fikirtepe Göztepe, Kadıköy/ İSTANBUL
Telefon: 444 70 16
Web: www.muhtesemyyk.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181