Nazenin Konakları Çengelköy projesinde yaşam başlıyor!
İstanbul’un incisi Çengelköy’de yaklaşık 2 yıl önce temeli atılan Nazenin Konakları Çengelköy projesinde yaşam Mayıs ayında başlıyor. Geleneksel mahalle kültürü ve geleneksel dokuyu modern mimari ile birleştiren projenin ilk etabı Mayıs ayında teslim edilecek. Daire sahipleri şimdiden taşınma hazırlıklarına başladılar.

Dairelerin yüzde 80’inin inşaat aşamasında örnek daire olmadan satıldığı Nazenin Konakları’nda örnek daire yapımı da tamamlandı. Türkiye’nin en köklü ve prestijli mobilya markalarından Fatih Kıral ve ünlü dekorasyon markası SEM Collections ile işbirliği yapılarak hazırlanan örnek daire haftanın 7 günü ziyaret edilebiliyor. Örnek daire ile birlikte kalan dairelerin de kısa sürede satılması öngörülüyor.

Komşuluk Bilinci ve Kültürü Herşeyden Önce Geliyor
Özgün mimari konseptinin yanı sıra sosyal yaşama dair de manifestosu olan Nazenin Konakları, özlemi duyulan mahalle kültürünü ve komşuluk ilişkilerini yaşatmayı da hedefliyor. Küçük dairelerin olmadığı projede sadece oturum amaçlı daire satışı mümkün olabiliyor. 2 yıl süren inşaat sürecinde dönem dönem daire sahipleri bir araya getirilerek taşınma öncesi kaynaşmaları sağlandı.

Projenin mimari detayları da aile mahremiyetini en düzeyde tutacak şekilde, ortak alanların da en pratik şekilde kullanılması öngörülerek tasarlandı. İç dizayn da ise dünyaca ünlü markaların ürünleri kullanıldı.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181