Nef Bayramoğlu projesi nerede yapılacak?
Nef imzası ile hayata geçirilecek olan Nef Bayramoğlu projesi nerede yapılacak sorusunun cevabı belli oldu. Denize sıfır konumda yer alacak olan proje İstanbul Tuzla Bayramoğlu'nda konumlanacak.

Nef Bayramoğlu projesi daire tipleri, büyüklükleri ve ödeme seçenekleri ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 2017 yılını 1.5 milyar TL ciro ile kapatan bu yıl için de 2.1 milyarlık ciro hedefi koyan Nef yeni projeler arasında Kandilli, Bayramoğlu, Gaziosmanpaşa ve Bodrum Gölköy projeleri yer alacak.

Nef'in yeni projelerinden biri olan Nef Bayramoğlu projesi 500 milyon TL proje değerine sahip olacak. 300 dönümlük arsa üzerinde inşa edilecek olan Bayramoğlu projesinin bu yıl içinde satışa çıkacağı açıklandı. Markalı konut projesi üreticilerinden Nef, İstanbul'un sayfiyesi olarak bilinen Bayramoğlu'nda büyük bir projeye imza atacak. 

Nef Bayramoğlu projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Bayramoğlu projesi fiyat için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181