Nef Nakkaştepe fiyat!
Timur Gayrimenkul imzası ile bir Nef projesi ile yükselecek olan Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

İstanbul Üsküdar'da konumlanacak olan Nef Nakkaştepe, Nef'in daireleri katlanır hale getiren ve yaşam alanlarının özgürce şekilllendirilmesini sağlayan Nef Fold Home konsepti ile tasarlanıyor. Az katlı ve farklı tasarımlı mimarisi ile dikkat çekmesi beklenen Nef Nakkaştepe projesi fold home konsepti ile sinema odası, müzik odası, PlayStation odası, toplantı odası, fitness odası, parti ve karake odası, şefin masası, gusto odası, basketbol, futbol, sanat odası, squash, eğlence odası, özel stüdyo, davet odası, gökyüzü gözlem evi, teras jakuzi, açık hava sinema, teras bahçesi ve çocuk oyun odası gibi ayrıcalıklı sosyal donatı alanlarına sahip olacak.

Daire tiplerininin, kat planlarının, daire sayısının henüz açıklanmadığı Nef Nakkaştepe projesinde tüm detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi açıklandığında sayfamızda yer alacak.

Nef Nakkaştepe teslim tarihi? Tıklayınız.

Nef Nakkaştepe nerede? Tıklayınız.

Nef Nakkaştepe iletişim!

Web: www.nef.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181