Nef Nakkaştepe harita!

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan Nef Nakkaştepe harita detaylarını sizler için araştırdık.

Nef Nakkaştepe harita detayları şu şekilde; Üsküdar konut projeleri arasında yer alan Nef Nakkaştepe konum olarak Üsküdar Kuzguncuk bölgesinde Nakkaştepe mevkiinde bulunuyor.

Nef Nakkaştepe adresi detayları şu şekilde; Kuzguncuk Mahallesi 34674 Üsküdar İstanbul

Nef Nakkaştepe lokasyon görseli;

Çalışmaların devam ettiği projede sinema odası, müzik odası, PlayStation odası, toplantı odası, fitness odası, parti ve karake odası, şefin masası, gusto odası, basketbol, futbol, sanat odası, squash, eğlence odası, özel stüdyo, davet odası, gökyüzü gözlem evi, teras jakuzi, açık hava sinema, teras bahçesi ve çocuk oyun odası bulunacak.

Katlanır ev konseptinde inşa edilecek olan Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe ile ilgili detaylar belli olduğıu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Nef Nakkaştepe harita ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Nef Nakkaştepe teslim tarihi? Tıklayınız.
Nef Nakkaştepe nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181