Nevbahar Üsküdar nerede? İşte lokasyonu...
Karma konsepte sahip olacak olan Nevbahar Üsküdar nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Modern konutlara sahip olacak Nevbahar Üsküdar nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Üsküdar ilçesinde yer alacak olan Nevbahar Üsküdar projesi konumu ile dikkat çekecek. 

Üsküdar konut projeleri arasında yer alacak olan Nevbahar Üsküdar harita, Nevbahar Üsküdar lokasyon ve Nevbahar Üsküdar konum bilgisi şu şekilde; 


İstanbul’un en güzel semti Üsküdar’ın merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam sunacak olan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kalyon İnşaatın ilk yaşam projesi olacak . Nevbahar Üsküdar projesi içerisinde birbirinden özel markaların yer alacağı alışveriş merkezi alıcılarına sunulacak. Ayrıca Kalyon İnşaat Nevbahar Üsküdar projesinde fitness club, sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzundan oluşan sosyal kulüp tasarlanıyor.  Kalyon İnşaat Üsküdar projesinin daire seçenekleri ve büyüklükleri henüz netlik kazanmadı. 

Nevbahar Üsküdar nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nevbahar Üsküdar teslim tarihi için tıklayınız.
Nevbahar Üsküdar fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181