Next Sancaktepe projesi geliyor!
Artlantis Yapı imzası taşıyan Next Sancaktepe projesi geliyor.

Türk hamamı, sauna, fitness merkezi, masa tenisi, bilardo, basketbol sahası, kamelya, barbekü alanı, araç park hizmeti, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve çocuk oyun klübü gibi sosyal imkanların bulunduğu projede dairelerin büyüklükleri 105 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

5 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa edilen Next Sancaktepe projesinde toplam 105 adet daire tasarlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılan projede daireler 2+1 ve 3+1 seçeneği ile planlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan Next Sancaktepe projesinin 2+1 daireleri 110 metrekare, 3+1 daireleri 140 metrekare, 3+1 dubleks daireleri 160  metrekare büyüklüğünde yer alıyor.

Next Sancaktepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Next Sancaktepe fiyat için tıklayınız.

Next Sancaktepe teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181