Next Sancaktepe teslim tarihi!
3 ikiz bloğun yükseldiği Next Sancaktepe teslim tarihi bilgisi belli oldu.

Daire büyüklüklerinin 105 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projenin ilk etabı Mart 2018'de tamamı ise Kasım 2018'de teslim edilecek. 2+1 daireleri 110 metrekare, 3+1 daireleri 140 metrekare, 3+1 dubleks daireleri 160  metrekare büyüklüğünde tasarlanan Next Sancaktepe projesinde 105 adet konut bulunuyor.

Türk hamamı, sauna, fitness merkezi, masa tenisi, bilardo, basketbol sahası, kamelya, barbekü alanı, araç park hizmeti, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, süs havuzu ve çocuk oyun klübü imkanının yer aldığı proje 5 bin 300 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Artlantis Yapı tarafından inşa edilen Next Sancaktepe'de 2+1 ve 3+1 daire tipleri planlanıyor. 

Next Sancaktepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Next Sancaktepe fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181