Nidapark Küçükyalı Burgaz fiyat!
Markalı konut üreticilerinden Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nidapark Küçükyalı Burgaz fiyatları 945 Bin TL'den başlıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken projede 2+1 , 3+1 daire tipleri tasarlanıyor. 4 bloğun yer alacağı Nidapark Küçükyalı Burgaz projesinde dairelerin büyüklükleri 106 ila 182 metrekare arasında değişim gösterecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 2+1 daireler 106 metrekare ile 134 metrekare, 3+1 daireler 159 metrekare ile 182 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Toplam 328 dairenin yer alacağı Nidapark Küçükyalı Burgaz projesinde yürüyüş ve koşu parkurları, fitness merkezi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, kafeterya ve peyzaj alanları bulunacak.

Nidapark Küçükyalı Burgaz nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Nidapark Küçükyalı Burgaz teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181