Nidapark Küçükyalı Kınalı nerede? İşte lokasyonu...
Markalı konut üreticilerinden Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek Nidapark Küçükyalı Kınalı nerede sorusunun cevabı netleşti. 

Anadolu Yakası Maltepe'de Küçükyalı'da konumlandırılacak olan projenin lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülüyor. Daire büyüklüklerinin 106 ila 178 metrekare arasınde değişim göstereceği Nidapark Küçükyalı Kınalı projesinde 4+1 dairelerin satışı tamamlandı.

2+1 daireleri 106 metrekare ile 134 metrekare, 3+1 dairelerinin ise 158 metrekare ile 178 metrekare arası büyüklükte tasarlandığı projede toplam 296 daire ve 3 blok yer alacak. Dairelerinde 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin bulunacağı Nidapark Küçükyalı Kınalı projesinde kendine ait fitness salonu, sosyal tesisler, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları ve kafeteryalar yer alacak.

Nidapark Küçükyalı Kınalı teslim tarihi için tıklayınız

Nidapark Küçükyalı Kınalı fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181